Hairways badge

Öppettider

  • MånStängt
  • Tis - Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 17:00
  • Lör - SönStängt

Hairways frisersalong

Vår filosofi

På Hairways frisörsalong drivs vi av att kunna erbjuda de bästa tjänsterna och den bästa servicen. Att vara ödmjuk och ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss.

Det är en drivkraft för oss att ständigt utvecklas och att bli ännu lite bättre. När du lämnar Hairways frisörsalong så ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling eller en nyinköpt produkt.

Huruvida vi lever upp till detta kan bara du som kund svara på. Men ett är säkert, vi kommer att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli 100% nöjd!

Vi hälsar er varmt välkomna!

Personalen

Salongen

Lena

Ägare / Frisör

Älskar att få ”fria händer” för att kunna skapa frisyrer som passar varje enskild kund. Brinner lite extra för att klippa och färga hår och att få göra styling/uppsättningar till fest. Kill-klippningar är alltid roligt! Lenas starkaste sida är att hon alltid lyssnar på kunden. Sedan är hon full av inspiration som hon alltid delar med sig. Lena ser något gott hos alla och har omvänt många kunder som aldrig kände sig nöjda innan de hade varit hos henne. Allt det plus en stor portion humor!

Salongen

Ingemor

Frisör

Hon är mycket uppskattad av kunderna. När hon inte har kunder stylar hon salongen! Det finns inte en kund som inte gillar Ingemor! Hon bjuder på sig själv på ett sätt som gör att man tycker man känt henne hela livet! Från dag 1 har hon släppt iväg alla kunderna med en supersnygg frisyr och ett leende på läpparna!

Anställd på Hairways frisörsalong sedan 2012.